Leentjes exploding kitchen
info@leentjes-exploding-kitchen.nl


Welkom op mijn website!


Leentjes Exploding Kichen?  Ik zal het uitleggen! 

Ik ben Madeléne, ook wel Leentje genoemd.

Mijn hoofd is regelmatig een soort chaos met ideeën en creaties. Ik vind het leuk om in de keuken bezig te zijn. Maar niet specifiek alleen met taarten of koekjes. Alles wat met eten te maken heeft eigenlijk!  

Bijvoorbeeld verse worst / droge worst / rookworst. Maar door dit te doen werd mijn interesse voor charcuterie ook steeds groter. Ondertussen heb ik zelf ook een pancetta & coppa gedroogd !  Kan mij niet gek genoeg.

"Explosie" deze vond niet alleen in mijn hoofd plaats, maar ook in huis. Als je van alles en nog wat maakt heb je ook veel spullen en apparatuur nodig. Dit past natuurlijk niet in de keukenkastjes, deze staan immers al vol met kruiden, pannen en springvormen. Ieder vrij plekje in de trapkast, tuin en schuur werd vol gepropt met spullen. Het was dus soms een ware zoektocht naar de ijsmaker bijvoorbeeld. 

Maar ook is er een explosie in de ruimte waar ik mij bevind. Als je het spoor van voedsel volgt vind je mij! Of waar ik geweest ben.

Chocolade op de keukenkastjes, koekjes kapot gevallen op de grond en eieren kapot geknepen omdat ik weer niet subtiel genoeg het eitje uit de doos pakte. 

Op mijn Facebook- en Instagram pagina neem ik je mee in mijn "keuken" Op deze site zijn natuurlijk ook recepten, verhalen en foto's te vinden.

Alles wat ik maak is gluten & lactose vrij. (wil je weten waarom? lees dan; wie is Leentje?)

Heb jij ook een allergie, wil je inspiratie opdoen? Interesse in de dingen die ik maak? Vragen? Volg mij dan of doe mij een bericht.

Alvast veel leesplezier!